You are here: Frontpage » Discontinued Products - Home » Platine Noiree Centerhøjttaler
Platine Noiree Centerhøjttaler

Centerhøjttaleren er på mange måder identisk med gulvhøjttaleren i Platine Noiree serien. Det er vigtigt at fronthøjttaler og centerhøjttaler komplimenterer hinanden for at få et ensartet og homogent lydbillede. Mange fabrikanter ser stort på centerhøjttaleren og giver den en utilstrækkelig bestykning i forhold til fronthøjttalerne. Med de nye digitale lydformater til både film og musik, er denne fremgangsmåde ikke forsvarlig. Derfor er Platine Noiree centerhøjttaleren bestykket som fronthøjttalerne i systemet. Dette sikrer identisk headroom og gennemslagskraft, uanset hvor lyden kommer fra. Platine Noiree centerhøjttaleren gengiver bas kraftfuldt og ukomprimeret helt ned til 25 Hz. Dette er muligt på grund af det unikke patenterede SLAPS (Symmetrically Loaded Audio Passive System) teknologi.

Samtlige højttalere i Platine Noiree serien er magnetisk afskærmet så det kan placeres uden hensyntagen til magnetisk følsomme apparater.

Long-throw konstruktion for exceptionel ydelse
Flere unikke teknologier placerer Platine Noiree i en klasse for sig. De besidder en ydelse kendt fra højttalere mange gange større. Platine Noiree’s 4” bas/mellemtone enheders højtydende long-throw konstruktion giver en performance der modsvarer traditionelle 6½” enheder. Disse enheder er udstyret med høje poly-ether kantophæng, der muliggør exceptionel lang vandring uden deformation og forvrængning. Membranen er lavet af et specialformuleret stift letvægts poly-indsprøjtet materiale, der sikrer hurtig og transientvillig gengivelse. Enhedens magnetsystem er trippelstakket (tredobbelt), hvilket sikrer lang og præcis vandring selv ved høj belastning.

Suveræn ydelse med patenterede fordele
Den patenterede SLAPS (Symmetrically Loaded Audio Passive System) teknologi gør Platine Noiree i stand til at reproducere subsoniske frekvenser. Traditionelt er slanke højttalere begrænset i deres evne til at gengive dybbas på grund af små enheder og reduceret kabinetvolumen. SLAPS teknologien overvinder disse begrænsninger. Platine Noiree er bestykket med en 10” SLAPS enhed, pneumatisk koblet til de fire 4” long-throw enheder i fronten. Teknologien gør det muligt, at tune en slank højttaler til gengivelse af helt lave frekvenser. SLAPS har ingen generende portstøj og muliggør dybbas fra en kompakt volumen. SLAPS fremmer dynamikken i en mindre højttaler, hvor en lukket konstruktion ofte har vanskeligheder. I en lukket konstruktion stiger den pneumatiske belastning af enheden som funktion af dens vandring, dette kan komprimere gengivelsen af basfrekvenser. SLAPS teknologien besidder ingen af disse begrænsninger og på grund af den lave tuning er der fuld gengivelse af dybe toner. Bliver en traditionel højttaler udsat for toner under dens tuningsfrekvens kan det føre til ukontrolleret og potentielt skadelig vandring, da højttaleren går i selvsving.

Avanceret dual wide-band supertweeter modul
Det var ønsket om kompromisløs supertweeter performance, der ledte til designet af det unikke dual wide-band supertweeter modul i Platine Noiree. En supertweeter er en diskant enhed specielt lavet til at gengive de helt høje toner over 20 KHz. Traditionelt er en supertweeter en mindre diskantenhed monteret over den almindelige diskant. Fra et lydmæssigt synspunkt er evnen til at gengive overtoner bestemt ønskværdigt, det må bare ikke ske på bekostning af den musikalske helhedsoplevelse. Musik og teknik skal være i samspil. Denne erkendelse blev udgangspunktet for udviklingen af wide-band diskanten. Wide-band konstruktionen er en diskantenhed der forener den almindelige diskant og supertweeteren i én enhed.

Designet af en enhed der både gengiver de høje og helt høje toner, overvandt de harmoniske vanskeligheder kendt fra den traditionelle separate tweeter/supertweeter konstruktion. Med wide-band modulet muliggøres en konstruktion fri for mekanisk og elektrisk overgang mellem gengivelsen af de høje toner. Reproduktion af de helt høje toner stiller store krav til en enheds hurtighed, for at sikre denne hurtighed skal enhedens masse og størrelse minimeres. Volumen af lyd genereret af en enhed er et produkt af overfladeareal gange bevægelse, jo højere en tone jo mindre overfladeareal og bevægelse er nødvendig for en given volumen. For at optimere diskantvolumen i de lavere frekvenser, blev det dobbelte wide-band modul udviklet.

Førsteklasses håndværk
Kabinetterne er udført i massiv HDF (høj densitets fiberplade) med en tykkelse på 2,5 cm. Hvert enkelt kabinet er bygget op omkring et indre skelet lavet af et unikt træ og epoxy komposit materiale. Kabinettets enestående finish er en proces i flere etaper, der begynder med gennemgribende grunding og slibning af kabinettets overflade. Dette er efterfulgt af flere lag sort lak med finslibning mellem lagene. Hvilket bliver afsluttet med en glat og dyb klarlak. Kabinettet er grundigt poleret og besidder en glat og blød super raffineret finish, der sætter standarden for elegance.

 

Prisen er pr. stk.

Specifikationer:

 • Model navn: PN-4421
 • Et wide-band diskantmodul med silkedome diskanter, neodynium magnet og vortex køleaggregat
 • Fire 4" magnetisk afskærmede long-throw polyindsprøjtede bas/mellemtone enheder 
 • 10" SLAPS (Symmetrically Loaded Audio Passive System)
 • Frekvensområde: 25Hz - 22kHz
 • Følsomhed: 92dB ved 1W/1M
 • Anbefalet forstærkereffekt: 100 - 500 Watt
 • Impedans: 8 Ohm
 • Vægt: 17 kg.
 • Dimensioner (HxBxD): 15,2 x 71,1 x 27,9 cm.
 • Sort pianolak.
PN-4421 Manual
PN-4421 CE Certification
€ 700 w/o VAT
Vis foto
Vis foto
Vis foto
Vis foto
Vis foto
Vis foto
Vis foto
Vis foto
 
Frontpage  |  Contact  |  Sitemap
Copyright © 2021 Auralinear - All rights reserved
RSS 2.0
Site developed by ZoneDesign.dk