You are here: Frontpage » Supplemental product info » iQuake
iQuake

Teknisk information omkring iQuake:

Earthquake Enhanced class AB forstærker.
iQuake® er udstyret med Earthquakes nye fullrange enhanced class AB forstærker som yder 200 watt kontinuerligt (100 watt pr kanal) Forstærkeren er diskret opbygget med overdimensionerede komponenter. På iPod® interfacede højtalere ser man typisk en chip baseret alt i en forstærker, dvs at i stedet for rigtige komponenter, kendt fra kvalitets hifi forstærkere, så er  indmaden erstattet med en stor chip. iQuake® forstærker er bestykket med kraftige print monterede elektrolyttere, fritsiddende og særskildt afkølede ensretter, E-I high density laminated core transformer med aluminiums skjold og en stor køleprofil i ekstruderet aluminium. Konstruktionen af forstærkeren, dens kølesystem og sammenspillet med enhederne blev udviklet og optimeret ved computersimulation af luftens bevægelse inde i kabinettet og ud gennem basporten på bagsiden. Køleprofilen er meget nøje designet og placeret så køleribberne løber parallelt med luftstrømmen i kabinettet på dens vej ud af basporten. Dette øger forstærkerens køleevne eksponentielt og sikrer at den aldrig bliver termisk presset, selv ved hård og kontinuerlig drift. Køleprofilen er termisk koblet til den 3.5 mm tykke aluminiums bagplade, hvorved den bliver gjort til sekundær køleprofil.  Det er derfor helt normalt at bagpladen bliver lun. iQuake® lyder og yder bedre fordi de er bygget bedre. Vi er stolte over at kunne præsentere markedets bedste kompakte aktive højtalere. Test og bedøm om vi har ret.

Mere om Enhederne og deres konstruktion
Enhedernes kvalitet og konstruktion er meget afgørende for lyden. iQuake® er derfor bestykket med avancerede enheder normalt kun set i større og dyrere konstruktioner. Diskanten er en soft silke dome på 20 mm med en eksklusiv neodynium magnet motor. For at øge diskantens dynamik ved høj og vedvarende belastning er dens motor forsynet med Earthquakes Straight-Blade Vortex køler. Bassen er af Long-stroke typen og kan derfor bevæge sig længere end normale enheder. Enhedens lange vandring koblet med basporten giver iQuake® en basgengivelse ikke tidligere opnået fra højtalere i denne størrelse. Bas enhedens membran er udført i epoxy-bonded flettet kulfiber, hvilket gør den meget let og stiv, resulterende i en hurtig, præcis og attack villig basgengivelse. Bas enhedens magnetsystem er kraftigt dimensioneret og derfor magnetisk afskærmet så det ikke påvirker andre apparater.  Magneten er udført med polstykke ventilering, hvilket øger enhedens belastbarhed og sikrere imod termisk kompression. Kantophænget er af single high-rise typen i mobilt EDPM der giver lang holdbarhed uden følsomhed overfor sol, temperatur og luftfugtighed.

Overdimensionerede diskrete komponenter.  Direkte monteret i kraftigt 4mm tykt printplade. Denne konstruktion sikrer høj ydevne og lang holdbardhed.

E-I type high density laminated core transformer med aluminiums skjold. En veldimensioneret transformer er essentiel for god lyd og høj ydelse.

Stor køleprofil i ekstruderet aluminium. Den store køleprofil sikrer at de kraftige 100 watts effekttrin altid arbejder under optimale tempraturer selv ved hård vedvarende drift.

Membran  udført i epoxy-bonded flettet kulfiber, giver en precis, hurtig og hårdtslående basgengivelse.

20 mm dome diskantenhed udført i soft silke med  neodynium magnet motor. Giver en artikuleret, gennemsigtigt og behagelig gengivelse.

For at sikrer perfekt diskantgengivelse selv ved vedvarende og højt lytteniveau er bagsiden af diskanten udstyret med Earthquakes Straight-Blade Vortex køler. Effektiv nedkøling af diskantens motor sikrer kompressions fri gengivelse.

Basenhedens motor er udstyret med polstykke ventilation. Dette kølehul gør at køleluft kan pumpes ind og ud af basenhedens motor. Kølingen forhindrer kompression og forlænger enhedens levetid.

Frontpage  |  Contact  |  Sitemap
Copyright © 2020 Auralinear - All rights reserved
RSS 2.0
Site developed by ZoneDesign.dk